9 sätt att använda ansiktsspray

Ansiktsspray och ansiktsvatten i sprayform är en allround skönhetsproduktsprodukt du inte kan leva utan när du väl börjat använda den!

Min favorit just nu är Rostedt Hydrath som fixar allt! Den är perfekt till att fixera sminkningen, som uppfräschning av torra ben, piggar upp och hjälper att fokusera med ett spray i ansiktet, och reder ut trassligt hår men det är massor med fler saker den kan göra:

1. Hjälper till att låsa in fukten i huden. Den låser in vattnet i de översta hudlagren och förhindrar att det förångas.

2. Späder ut tjocka krämer. Spraya litegrann i din ansiktskäm eller hudkräm för att späda ut den om den känns för tjock.

3. Återfuktar huden. En ansiktsspray hjälper till att återfukta torr hy, perfekt under ex. långa flygningar när luften är extra torr.

4. Kan fungera som en snabbansiktsmask. Spraya några bomullsrondeller eller en liten handduk (för miljöns skull) och lägg på nyligen rengjord hy, din hy kommer att kännas återfuktad och fräsch efteråt.

5. Fixerar sminket. Spraya lätt över ansiktet när du sminkat dig färdigt så kommer sminkningen att hålla bättre, och din hy kommer att få en fräsch look.
6. Späder ut smink. Om du tycker att din foudation är för tjock eller inte fäster tillräckligt bra, kan du spraya lite på svampen eller borsten innan du applicerar foundation. Du kan även göra detsamma innnan du applicerar ögonskugga eller rouge för bättre hållbarhet eller en starkare färg.
7. Får frisyren på plats igen. Spray lätt över håret och ordna till det som du vill ha det. Tämjer även frissiga strån.
8. Lugnar irriterad hy. Om din hy blir röd eller börjar klia kan du snabbt spraya på lite ansiktsspray för att få den att lugna sig.
9. Piggar upp dig efter en lång dag. Spraya lätt över ansiktet efter och under dagen och du kommer genast att känna dig piggare och mer fokuserad!
Ansiktsspray

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *