Förnyelse & detox – ta hand om dig!

Förnya kropp och sinne efter den långa vintern. Här kommer 4 supertips för hur du återfår en frisk och fräsch hy.

1. Vila
Medan du sover förnyas din hy eftersom kroppen lagar sig själv under natten, sömnbrist rubbar denna cykel och leder till trött och livlös hy. Investera i din sömn och din hy är på god väg till att bli fräsch och fin igen.

2. Återfukta
Alkohol och sena nätter kan betyda extra mycket kaffe dagen efter. Lägg till kylan utomhus och den torra inomhusluften så är all fukt borta ur din hy. Drick massor med vatten och byt ut kaffet mot grönt te. Det kommer att ge dig en boost och ger dig dessutom antioxidanter för att återställa din huds hälsa.

3. Ansiktsmask
Det finns ansiktsmasker för alla hudtyper så botanisera i shopen för att hitta din favorit. Osäker på vilken du ska välja? Maila jen@swedishbeautyfactory.co så hjälper vi dig. En ansiktspeeling eller skrubb är också effektiv eftersom det tar bort döda hudceller och hjälper huden att förnya sig, gör en skrubb innan ansiktsmasken för att förbättra resultatet.

4. Detox
Börja varje morgon denna vecka med en citronskiva i varmt vatten. Det hjälper till att få ut gifter ur kroppen, och drick massor med vatten! Ät mycket frukt och grönt, det ger dig antioxidanter som ger liv till din hy och hjälper till att rensa ut gifter ur kroppen. Detta är ett viktigt steg mot en frisk hy och du kommer att må som en prins!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *