Hälsosam hud med torrborstning

En enkel väg till hälsosam hud.

Torrborstning kanske känns som gamla nyheter för dig som redan använder torrborstning som en del i din dagliga rutin, men vi vill gärna lyfta fram detta enkla sätt till vacker hy för alla er som vill veta mer.

Torrborstning hjälper dig att bibehålla en hälsosam hy och kropp. Din huds förmåga att transportera bort gifter ur kroppen är en viktig funktion som är av största vikt för dig.

Torrborstning är ett av de hälsosammaste du kan göra för dig själv. Genom att stimulera huden sätts ditt naturliga reningssystem igång i din kropp. Dessutom uppmuntrar det nervtrådar att öka sin naturliga läkeprocess i hela kroppen.

Det finns flera automatiska system som ingår i läkeprocesser. Ditt hjärta slår och du andas per automatik, att din kropp läker sig själv är en annan automatisk process som stimuleras av en kliande känsla. När det kliar vill du naturligtvis klia, och det i sin tur stimulerar läkeprocessen som gör att huden där blir röd eftersom blodtillströmningen ökar. Det är denna läkeprocess som stimuleras av torrborstning.

Din hud är den första tecknet på hur din kropp mår inuti, hur giftig den är inuti. Direkt din kropp innehåller gifter kommer den att visa det på huden eftersom den trycker ut dem genom huden. Den kan då bli irriterad och klia. Det finns många utgångar för gifter ur kroppen som din mun, ansikte, tunga, armhålor, insidan av övre lår, fötter och tånaglar. Visste du att din kroppsodör är en ytterligare markör som visar om din kropp innehåller mycket gifter?

Vår hud är genomtränglig och porös, och kan absorbera gifter direkt från miljön. Det är därför det är så viktigt vad du sätter på huden, vad dina hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter innehåller. Och det är därför jag så starkt förespråkar ekologiska produkter.

Torrborstning kan att förbättra din hälsa på många sätt. Det är ett enkelt sätt att sätta igång det endokrina systemet och alla körtlar. Dessutom stimulerar torrborstningen dem att reagera effktivt.

Fördelar med torrborstning

• Torrborstning hjälper till att ta bort döda hudceller, vilket i sin tur leder till förbättrad hudstruktur och cellförnyelse.

• Torrborstning ökar blodcirkulationen i huden, och uppmuntrar din kropps rening från gifter. Detta hjälper till att lymfdränera hela kroppen. När kroppen blir av med gifter ökar dess förmåga att fungera optimalt.

• Torrborstning hjälper dig till fastare hud eftersom det ökar blodcirkulationen. Detta kan också minska celluliter.

• Torrbortning stimulerar lymfkanaler att dränera gifter till kolon, vilket renar hela systemet. Detta hjälper lymfan att prestera bättre.

• Torrborstning föryngrar nervsystemet genom att stimulera nervtrådar i huden.

• Torrborstning hjälper din hy att absorbera näringsämnen genom att eliminera igentäppta porer. Hälsosam hud som andas bidrar till bättre hälsa.

• Personer som arbetar vid en dataskärm hela dagen, eller som har andra stillasittande jobb kan få extra njutning av torrborstning. Torrborstningen stimulerar blodflödet i hela kroppen och hjälper till att få muskler och leder att slappna av.

• KVINNOR – Celluliter är gifter som samlas i din kropps fettceller när de inte lyckas komma ut ur kroppen på annat sätt. Eftersom torrborstning hjälper kroppen att bli av gifter kan det även minska och förebygga celluliter.

För tips om hur du torrborrstar se denna artikel om torrborstning, där får du även rekommendation om vilka borstar som kan vara bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *