Historien bakom M Picaut

Det Svenska hudvårdsmärket M Picaut har funnits hos Swedish Beauty Factory i snart 2 år. Anledningen till att vi valde att ta in M Picaut i butiken var, förutom att produkterna är naturliga och håller en hög kvalitetsnivå, att det finns en tanke med serien som går helt i linje med Swedish Beauty Factorys värderingar.

För Mette Picaut började allt med en längtan efter produkter som inte bara var naturnära, ekologiska och fantastiska för hyn, utan som även tillfredställde sinnet. De blir till smycken i badrummet, samtidigt som de gör gott för hud och miljö.

Känslan skall vara kvinnlighet, kvalitet och sensualitet. Att dela med sig av kunskap.

Mette Picaut tror på Less is More när det kommer till hudvårdsprodukter. Naturen erbjuder det mesta som behövs. M Picauts ingredienser kommer från odlingar där det är enkelt att välja och där odlaren har omsorg om plantor och miljön.

Att välja mjukt kakaosmör istället för syntetiska ingredienser är en självklarhet. M Picaut är ett spännande möte mellan det renaste naturen kan erbjuda och det mest effektiva forskningen kan prestera. Det känns viktigt att våga förena motsatser och att ge sig ut på nya spår.

Tankar som alltid finns bakom valen av ingredienserna är effektivitet, sinnlighet och naturnära oavsett från vilken del av världen, eller forskningen, de kommer från. Mette Picaut vill att du med gott samvete kan ge dig själv effektiv skönhet med omtanke.

Se hela M Picaut serie med Svensktillverkad, naturlig hudvård i butiken >

Mette Picaut hudvård

One thought on “Historien bakom M Picaut

  1. Jаg inte ens hur ϳag hamnadе här, men
    ϳаg trοddе det här inläggеt var
    stor. Јag іnte vеt νеm du är, men absolut ni
    κommer till en bеrömd bloggаre om du intе redan 😉 Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *