Intervju med grundaren av Kahina

Vi har haft äran att få ställa några frågor till grundaren av det ekologiska hudvårdsmärket Kahina Giving Beauty, Katharine L’Heureux.

Jenny: Kan du dela med dig av dina bästa skönhetstips?

Katharine: Jag letar alltid efter naturliga skönhetslösningar och Marocko har massor av hemligheter som jag fått lära mig under mina resor där, och som jag nu använder dagligen. Till kroppen älskar jag den svarta tvålen som de använder i sina hammam tillsammans med en skrubbvante, och rhassoul leran som vi har i vår Antixodant Mask. Under min senaste resa i Marocko fick jag höra talas om en hemlighet som kan motverka håravfall med hjälp av dill, sage och timjan. Jag masserar denna blandning i mitt hår varje dag. Det doftar som marinad, men jag tror att det fungerar! När det kommer till smink så bär jag väldigt make up, men jag går sällan ut utan ett vårdande läppbalsam med lite färg.

Jag dricker även gröna juicer och jag försöker att göra det dagligen. Jag utövar yoga minst tre gånger i veckan och jag sover massor. Jag behöver minst 8 timmar.

Jenny: Har du ett mantra eller motto?

Katharine: Var autentisk. Lev hållbart. Var sann mot mitt mål att hjälpa kvinnor i nöd. Var orädd.

Katharine är en otroligt inspirerande kvinna som inte bara ser till skönheten utan hela människan. Om du vill veta mer om henne kan du se intervjuer med henne på Kahina Giving Beautys YouTube kanal och även lära dig mer om det fantastiska arbete som de gör i Marocko!

Klicka här för att komma till Kahinas YouTube kanal >

Klicka här för att se alla produkter från Kahina Giving Beauty >

Katharine L'Heureux, grundare av märket Kahina Giving Beauty


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *