Nyponfröolja

Är du också nyfiken på nyponfröolja, den omtalade mirakeloljan?

Nyponfröolja är en lätt olja som snabbt tas upp av huden och dessutom hjälper huden att ta upp näringsämnen från ex. ansiktskräm. Oljan är antiinflammatorisk och stimulerar cellförnyelsen, d.v.s. återbildar hud. Den kan, förutom att användas som ansiktsolja, användas på solsveda och andra lättare brännskador, eksem och psoriasis, ärr (sägs också motverka ärrbildning) och pigmentfläckar som åldersfläckar. Den är med andra ord en perfekt anti age produkt!

Vad används nyponfröolja till?

  • Ansiktsolja
  • Lugna solbränd hy
  • Lugna eksem och psoriasis
  • Minska synligheten av ärr
  • Minska synligheten av pigmentfläckar/åldersfläckar

Vem kan använda nyponfröolja?

  • Som ansiksolja kan nyponfröolja användas av dig som har känslig, lätt torr och mogen hy. Den återfuktar och motverkar rynkor, gör huden fastare och minskar förekomsten av pigment/åldersfläckar. Eftersom den är så skonsam är den perfekt även till känslig hy.
  • Du som har eksem och psoriasis kan använda den för att dabba på drabbade hudområden. Testa först på ett litet område för att se att du inte får en allergisk reaktion på den känsliga huden.
  • Massera in oljan på ärr och pigmentfläckar för att minska synligheten.

I butiken har vi en nyponfröolja från Pai Skincare som är helt unik. Den använder koncentrerad nyponolja från frukten som innehåller många gånger fler återuppbyggande ämnen för huden är vad oljan från bara nyponfröet ger. Dessutom tillför oljan viktiga fettsyror direkt in i huden som sedan blir till vitamin A som stimulerar hudens naturliga läkningsprocess. Den förbättrar effektivt din huds fasthet, elsticitet och mjukhet.

Malin som bloggar på bilboblueeyes.com älskar Pai Skincare Rosehip Oil, likaså Petra som berättar mer om oljan i videon nedan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *