OM OSS

Varmt välkommen till Swedish Beauty Factory!

Vi är en snygg och enkel nätbutik fylld med de bästa naturliga och ekologiska produkterna vi kan hitta inom skönhet. Hos oss kan du handla naturlig och ekologisk hudvård, hårvård, parfym och smink med en exklusiv känsla.

Vår målsättning är att ge dig en härlig upplevelse från order till leverans med trygga betalningsalternativ och snabba leveranser. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande från vår kundtjänst och vi har enkla rutiner för byten och returer. Vårt mål är att du alltid ska vara nöjd när du handlar hos oss!

När du väljer Swedish Beauty Factory fyller du ditt badrumsskåp med härliga produkter som är vackra att se på, ger resultat och som dessutom är baserade på ekologiska råvaror framtagna under rättvisa förhållanden. Vi vill att du ska kunna veta exakt vad du handlar och därför strävar vi efter att ha ingredienslistor på alla våra produktsidor.

Allt som du hittar i butiken har testats och använts av oss själva och produkterna är utvalda med omsorg och kärlek. Vi levererar exklusiva naturliga produkter snabbt och enkelt direkt hem till dig.

Med vänliga hälsningar,

VD Jenny Janse med personal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *