Packa smart inför resan

Såhär i förebredelsetider inför Parisresan tänkte vi dela med oss av lite packtips!

Att resa lätt gillar vi och multifunktionella produkter ligger högt på önskelistan när resväskan packas.

Schampo, balsam och hårstyling i reseförpackning från Less is More fixar frisyren. Balsamet kan även användas som hårinpackning om det lämnas kvar i håret en extra stund.

Till kropp och ansikte packar vi reseförpackningar med Rostedt duschkräm, hudkräm och återfuktande spray. Hudkrämen kan även användas som ansiktskräm och sprayen fungerar lika bra som ansiktsvatten, till uppfräschning under flygresan och som spraybalsam till håret. Vi tar även med Suki Eye Repair Balm som också fungerar som läppbalsam och salva på trasig, torr och irriterad hud. Hydrea Londons lilla, dubbelsidiga kroppsborste är alltid med eftersom vi älskar torrborstning, plus att den är underbar på trötta muskler som vandrat en hel dag och gör huden sammetslen.

Ögonmasken från Hydrea London är given under flygresan och eftersom den kan både värmas och kylas gör den under för trötta huvuden efter en dag full av nya äventyr.

Karmamejus Calm Balm tar vi med eftersom den både kan fungera som parfym, läkande salva och lugnande aromaterapi för stressade sinnen. Den är också underbar att massera trötta kroppsdelar med.

Butter LONDONs Yummy Mummy är det perfekta nagellacket under resa eftersom det passar till precis vilka kläder som helst. Neutralt, snyggt, stylish och håller bra.

Resepackning

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *