Sköt om dina fötter

Nu när fötterna mest är inklämda och omhuldade med sockar och skor så blir de lätt torra och hårda. De ska bära dig genom livet i vackra skor så sköt om dem!

Här är våra 4 bästa tips för mjuka fötter i vinter

1. Fila dem ofta. Ta för vana att skrapa bort död hud varje gång du duschar så ser de allt som oftast fräscha ut. Dessutom kommer blodcirkulationen igång och de mår lite bättre (vi gillar Hydrea Londons pimpstensfil med handtag).

2. Smörj in dem. Det lyxigaste jag vet är att efter en skön dusch få smörja in hela mig med en väldoftande hudkräm, och fötterna med en fet salva (Suki hudvård Butter Cream Salve). Ta sen på ett par mjuka sockor och låt fötterna njuta hela natten!

3. Massera dem. Det kan du göra helt själv varje kväll. Tänk dig att du ligger i soffan framför en bra film, ta fram en olja eller hudkräm (Pai Skincare Calendula Body Cream går snabbt in i huden om du vill upp och gå sen) och massera dina egna fötter, så enkelt och skönt! Varför vänta på att någon annan ska erbjuda sig när du kan unna dig vardagslyx helt själv?!

4. Ta ett fotbad. Klassiskt och härligt. Gör det enkelt med två glasslådor eller ta fram ditt fotspa. Droppa i ett par droppar väldoftande och mjukgörande olja och njut (Karmameju Hope kroppsolja). Passa på att fila fötterna och sen göra en pedikyr efteråt eftersom nagelbanden då är mjuka och lätta att peta upp.

Sköt om dina fötter

 

 

 

 

 

 

 

 

(bild lånad från ladiesera.blogspot.com)

2 thoughts on “Sköt om dina fötter

  1. Hej! Vill bara tacka för den fantastiska servicen ni har, när man beställer från Er. Kanon bra produkter och trevliga överaskningar i form av prover och en gullig hälsning när man öppnar sitt paket. Vissa kanske inte tycker det är mycket men dessa små gulliga saker gör mig super glad och därför bloggade jag om Er, för att fler ska få veta hur bra ni är. Inlägget finns på http://peachpenny.blogg.se/2012/november/swedishbeutyfactory.html#comment

    Tack för allt och en bra blogg. Kram Jenny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *