Snabb ekologisk ansiktsmask!

Om din hud behöver en liten uppfräschning kan du prova att utöka din kvällsrengöring till en trestegsbehandling med en varm muslinsduk.

Alt du behöver för att göra denna ekologiska ansiktsbrehandling är:

Steg 1

Massera ett generöst lager ekologisk ansiktsrengöring på nytvättad, torr hud och låt sitta 1minut.

Sötmandelolja löser upp alla rester av smuts och smink medan vårdande Omega 3 och Vitaminerna A, B och E i kameliaoljan mjukgör, återfuktar och slätar ut huden medan de sugs upp.

Steg 2

Lägg din muslinsduk i varmt vatten, vrid sedan ur överskottsvatten. Lägg muslinsduken över ansiktet och låt den sitta i 2-3 minuter.

Värmen från muslinsduken öppnar upp hudens porer, tar bort döda hudceller och orenheter som kan täppa igen huden – det här är speciellt bra för fet eller aknebenägen hy och gör huden klar och jämn. Att öppna upp hudens porer gör också att din hudkräm kan gå djupare in i huden och ge effektivare vård.

Steg 3

Ta bort muslinsduken, skölj den i varmt vatten och använd den sedan till att ta bort rengöringen med uppåtgående cirklande rörelser.

Den peelande effekten av muslinsduken tar bort alla orenheter som kommit upp till ytan. Den stimulerar även blodcirkulationen så den har både en djuprengörande och uppiggande effekt din hud.

Avsluta med ekologiskt ansiktsvatten, ansiktoslja/serum och en ansiktskräm och njut av din fräscha, vackra hy!

Här kan du se hela Pai Skincares sortimentet med ekologisk hudvård >

Snabb ekologisk ansiktsbehandling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *