Suki

Suki är det Amerikanska kändismärket med en exklusiv, ren, holistisk, effektiv och samtidigt mild hudvårdsserie av högsta kvalitet. Med fans som Katherine Heigl, Tom Hanks och Eva Longoria garanteras kvalitet och resultat.

Produkterna är baserade på rena och ekologiska råvaror och är utvecklade med den senaste avancerade tekniken. Alla växter och örter är noga utvalda, odlade och behandlade så att störst effekt och bäst resultat för din hud garanteras. Varje enskild ingrediens har en effekt, och är tillförd i rätt mängd för att man omedelbart ska märka skillnad på sin hud.

Tester visar att efter endast 4 veckors användning reduceras problemhud som akne, rosacea och eksem, med 87 % hos användarna genom användning av Balancing-serien, och rynkor reduceras med 92 % hos användarna genom användning av anti age serien.

 

 

Sveriges renste hudvård

Suki är även medlem i Amerikanska Organic Consumer’s Association och uppfyller dessutom kraven på gängse ekologiska kosmetikcertifieringar. Suki Skin Care är helt fri från syntetiska konserveringsämnen som ex. parabener, phenoxyethanol, sodium hydroxymethylglycinate m.m. Suki använder dessutom behållare av återvinningsglas, vilket säkrar att inga giftiga ämnen från mjuka plastbehållare läcker in i det ekologiska innehållet. Glasbehållarna bevarar dessutom örternas aktiva egenskaper bättre.

Suki hittar du hos Swedish Beauty Factory.

Se Swedish Beauty Factorys pressrum för fler nyheter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *