Torrborsta mot celluliter

Kan man torrborsta bort celluliter?

Celluliter, eller apelsinhud som det även kallas, är vanligt förekommande i västvärlden och syns oftast på rumpa och lår hos kvinnor.

Celluliter är vätskeansamlingar och slaggprodukter som samlats i hudens undre lager. Det är alltså skräp som kroppen vill ha ut, men som den inte klarar av att få bort. Ofta handlar det om dålig kosthållning och brist på motion, men det kan också vara ärftligt eller hormonrelaterat.

Om kroppen får i sig för mycket dåligt hinner den inte göra sig av med allt i tid och celluliter kan bli resultatet. Det som torrborstning gör är att det sätter igång blodcirkulationen, vilket i sin tur hjälper kroppen att få ut slaggprodukter genom huden, och på så sätt kan man minska celluliter.

Att dricka mycket vatten och äta en balanserar kost är också att rekommendera, något som även höjer livskvaliteten och energinivån avsevärt!

Ta hand om dig ordentligt och behandla din kropp med den respekt den förtjänar. Det som syns på utsidan är resultatet av hur du sköter om dig dagligen, både inuti och utanpå.

I butiken hittar du borstar till torrborstning och tips för hur du torrborstar kroppen effektivt >

Kanske en klen tröst, men kom ihåg alla kan drabbas av celluliter, även supermodeller som Karolina Kurkova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *