Ekologisk hudvård

Bästa skandinaviska varumärke! Och mycket mer än så…

 

För andra året blev Marina Miracle utsett till ”Bästa naturliga och ekologiska skandinaviska varumärke” av The Beauty Shortlist. The Beauty Shortlist är UK’s ledande Awards för naturliga varumärken. De har delat ut ärofyllda awards under 11 års tid, år 2017 gick de över att bli en global utmärkelse.

Även 2019 blev Marina Miracle utsett till ”Bästa naturliga och ekologiska skandinaviska varumärke” och nu i år händer det igen! Vi är inte förvånade, det norska varumärket har vunnit hela 46 awards och ännu fler nomineringar och under The Beauty Shortlist 2021 kammade Marina Miracle hem hela 10 awards, ”inte bara” som bästa varumärke.

”Bästa nattserum”  Amaranth Night Serum. Detta fantastiska serum innehåller fukt, näring och örtextrakt samt fruktsyra från blåbär som tar bort döda hudceller och reducerar pigmentfläckar. Huden blir som på-nytt-född efter en natt med det lyxiga serumet.

 

 

 

 

”Bästa ansiktstoner”  Flower Berry Essence. Toner, mist och serum i ett. Med levande probiotika från 12 olika stammar, hyaluronsyra och fermenterade bär och blommor gör den här 3-i-1 produkten allt du önskar. Den är lätt beroendeframkallande och kan användas i din hudvårdsrutin efter rengöring men också när som helst under dagen för att ge huden en fuktboost. Namnet ”Essence” har att göra med att den är så extremt näringsrik.

 

”Bästa ansiktsmask” Rosehip Peeling Mask. En mycket uppskattad produkt av såväl personer med normal hud men framförallt av de som har oren hud och blandhud. Rosehip Peeling Mask är en detoxmask med särskild fransk vitlera som är rik på mineraler, fermenterat socker och nyponfröolja från norska vildnypon. Efter att masken fått verka en kvart är det dags att peela huden mekaniskt med sockerkorn.

 

 

Utnämnda till Editor’s Choice 2021 blev flera av Marina Miracles produkter;
Amaranth Face Oil, ansiktsolja för mogen hud rik på squalene och fukt. Med tranbärsextrakt och andra verksamma substanser för ålderstecken.
Acai Hydra Cream, lätt fuktkräm med 70% levande probiotika från hallon, acaibär och nässlor. Skyddar mot föroreningar och blått ljus.
Amaranth Day Cream, fantastisk dagkräm med hyaluronsyra, probiotika från fermenterat havre samt MSM som stärker huden.
Shea Hydration Mask, djupåterfuktande mask med exfolierande fruktsyra. Färsk aloe vera och sheaolja gör huden supermjuk med fantastisk lyster.
Sweet & Creamy Oil Cleanser, rengöringen som snart drunknar i utmärkelser. Krämig oljerengöring som smälter på huden och sedan blir till mjölk i kontakt med vatten. Passar alla hudtyper! Med levande probiotika från 12 olika stammar.
Eye Lash & Brow Serum som gör fransar och bryn tätare, längre och fylligare. Passar särskilt bra vid lash lift.

Läs gärna mer om det norska mirakelmärket här!